Izvor:
16.09.2018 u 12:07
0

OSMA UZASTOPNA MEDALJA: Vaterpolisti Srbije razbili Nemačku!

Srbija deklasirala Nemačku sa 15:9 i osvojila treće mesto na Svetskom kupu

Zamislite da Srbija ode na neko veliko takmičenje u vaterpolu i vrati se kući bez medalje. Pa, to je realno nemoguće. Čak i kad pošaljemo klince, oni donesu medelju! Srbija je juče deklasirala Nemačku sa 14:7 i osvojila bronzu na Svetskom kupu!

Ovo je bila osma medalja za redom za naše "delfine"! Podatak za ponos. Iaterpolisti Srbije sa pola snage su pobedili domaćina ovog takmičenja i okitili se novom medeljom. Ovoga puta nije najsjajnija, ali ako se za da je Srbija u Berlinu igrala sa podmlađenim timom bez glavnih zvezda, onda je sjaj daleko veći od bronzanog.

Definitivno je jasno da će Filipović, Prlainović i ostalih iskusni igrači imati fantastične naslednike u vidu Subotića, Jakšića, Draškovića…

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter