Izvor:
14.07.2018 u 14:31
0

ZVEZDA U SVOJE REDOVE DOVELA ODLIČNOG ŠUTERA: Bili Baron obukao crveno-beli dres!

Američki košarkaš Bili Baron novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub.

Ovaj 27-godišnji bek je visok 188 centimetara, odlukuje ga odličan šut i karakterističan prodor, a već poseduje zavidno iskustvo igranja u evropskoj košarci.

Nakon koledž karijere, tokom 2014. nastupao je za Lijetuvos ritasu, a kasnije i za ekipe Spiru Šarloa, da bi se 2016/2017 otisnuo u špansku ACB ligu gde je nastupao za Mursiju. Prošlu sezonu proveo je u ekipi turskog Eskišehira gde je u 31 utakmici ubacivao prosečno 16 poena uz četiri asistencije i tri skoka po meču.

Osim karakterističnog šuta i prodora, Bilija odlikuje i vrlo čvrsta igra u odbrani, a ovaj momak rodom iz Pensilvanije odrastao je u košarkaškoj porodici. Njegov otac Džim Baron trener je na koledžu "Kanisius", dok je mu je rodjeni brat Džimi takodje profesionalni košarkaš.

Bili Baron je 2017.godine bio i reprezentativac SAD na FIBA Amerikupu gde je osvojio zlatnu medalju.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/kkcrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter