Izvor:
24.11.2017 u 06:21
0

PETI PORAZ U NIZU: Crvena Zvezda poražena od Baskonije (85:81)!

Crvena zvezda poražena u Beogradskoj areni od Baskonije u meču devetog kola Evrolige – 85:81 (22:17, 25:21, 17:19, 21:24).

Crveno-beli su gubili većim delom susreta, na kraju su ipak i uspeli da se vrate, čak i da povedu, ali ne i da kompletiraju preokret.

Predvođeni sjajnim Matijasom Lesorom stigli su i prestigli goste iz Španije na nešto manje od dva minuta pre kraja susreta, ali je onda usledio novi veliki pad u igri na oba kraja terena, pa je peti uzastopni poraz pred nešto više od 5.000 gledalaca bio neizbežan.

Domaće je poraza pre svega koštala loša igra u odbrani, koja je dolazila uvek kada su uspevali da se približe rezultatski, kao i veliki broj primljenih poena iz drugog plana.

Zvezdu je predvodio veoma dobri Lesor sa 19 poena (7/11 za dva i četiri uhvaćene lopte, dok je Ognjen Dobrić ima 17 poena (6/8 za dva, 1/4 za tri) i po dva skoka i ukradene lopte.

Dvocifren je bio samo još Džejms Feldin sa 10 poena i šest asistencija, Milko Bjelica dodao je devet, uz šest skokova, a podbacio je Tejlor Ročesti sa svega četiri poena, bez pogođene trojke (0/6).

S druge strane, najzaslužniji za trijumf Baskonije, kojoj je ovo četvrti trijumf u poslednjih pet mečeva, bio je Johanes Vojtman sa 17 poena, Janis Tima zabeležio je 15, Met Džening 13, a Rodrig Buboa 13.

Zvezdi je ovo sedmi poraz i nalazi se na poslednjem, šesnaestom mestu, dok je Baskonija deseta sa četiri trijumfa i pet poraza.

Crveno-beli u narednoj rundi elitnog takmičenja, prvog decembra, gostuje Realu u Madridu, dok Baskonija dan ranije čeka Fenerbahče.

Izvor: B92
Foto: instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter