Izvor:
21.11.2017 u 16:05
0

KAD BI ZNAO KO JE TO URADIO: Prefarban lik Milana Gurovića na košarkaškom terenu u Novom Sadu!

Nepoznati počinioci prefarbali su crnom bojom crtež na panou na kojem je bio lik košarkaša Milana Gurovića, na košarkaškom terenu u Novom Sadu koji je nedavno otvorio upravo taj košarkaš.

Gurović je pre dve sedmice otvorio renovirani teren u naselju Detelinara, delu grada u kojem je i on odrastao. Renovirani teren dobio je po njemu i ime.

Milan Gurović igrao je košarku za Peristeri, Barselonu, AEK iz Atine, Trst, Unikahu, Vojvodinu, Partizan, Huventud, Crvenu zvezdu, Prokom, Galatasaraj. Bio je reprezentativac SR Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) i osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u u Indijanapolisu 2002. godine, kao i zlata na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2001. godine.

Gurović je ljubimac navijača Crvene zvezde, a omražen je među navijačima Partizana.

Kurir
Foto: Twitter/Dnevnik online

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter