Izvor:
18.09.2017 u 17:58
0

Mačvan ljut na sudije: „Zašto nam opet ovako sude u Istanbulu“?

Milan Mačvan, krilni centar Srbije, delovao je smireno posle meča, ali nije mogao da prećuti neke detalje iz istanbulskog finala.

„Čestitam Sloveniji na prvoj zlatnoj medalji u istoriji. Nama su nedostajali neki detalji u defanzivi da prelomimo utakmicu“, bilo je prvo što je Mačvan rekao.

A, onda je bez novih pitanja nastavio:

„Drugi put nam se desilo, posle 2010. godine, da u Istanbulu imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula na šutu za tri poena, dve tehničke, faul u napadu na Vasi Miciću, koji je sviran kao tehnička… Desilo se da Slovenci preseku kontru, a Lučić je bio sam u kontri, i to nije bila tehnička. Dali smo sve od sebe i nismo zaslužili ovakav tretman kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku“.

Mačvan je zatim objasnio zašto misli da je Srbija najbolja evropska reprezentacija.

„Kažem najbolja zato što smo izgarali, počev od Svetskog prvenstva u Španiji, gde smo osvojili srebro, pa drugo na Olimpijskim igrama, i sada smo opet uzeli srebro“.

Na kraju se posebno zahvalio publici i medicinskom timu reprezentacije.

„Hvala publici koja je došla u Istanbul da nas podrži, istrošili su se i fizički i finansijski. Hvala i onima koji su nas gledali i bodrili uiz Srbije. Ponosan sam na momke, na medicinsko osoblje koje je učinilo sve da svaki igrač bude 100 odsto spreman za svaku nartednu utakmicu“.

I na kraju poruka:

„Vidimo se kad budu krenule kvalifikacije“.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter