Izvor:
29.04.2017 u 14:58
0

BOSTON SLAVI AJZEU TOMASA: Izgubio sestru u stravičnoj nesreći, a onda odveo Seltikse dalje! (VIDEO)

Košarkaški Bostona plasirali su se u polufinale plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Boston je trijumfovao protiv Čikaga 105:83 u četvrtom meču prvog kola plej-ofa i serijom od 4:2 u pobedama izborio plasman u narednu rundu. U redovima ekipe iz Bostona najbolji je bio Ejveri Bredli sa 23 poena, dok je Džerald Grin ubacio 16. U poraženoj ekipi najbolji je bio Džimi Batler sa 23 poena. Ova serija je posebno bila emotivna za košarkaša Bostona Ajzeu Tomasa, kome je poginula sestra uoči prvog meča. Međutim, on je odlučio da igra sve mečeve, a bio je jedan od najboljih igrača u svom timu.

Boston će u polufinalu plej-ofa Istoka igrati protiv Vašingtona, koji je serijom od 4:2 eliminisao Atlantu. Vašington je noćas u šestom meču pobedio u gostima Atlantu 115:99. Džon Vol je briljirao u redovima ekipe iz Vašingtona pošto je postigao čak 42 poena. Kod domaćih, istakao se Pol Milsap sa 31 poenom i 10 skokova.

LA Klipersi su pobedili u gostima ekipu Jute 98:93 i izjednačili na 3:3 u seriji. Najefikasniji u ekipi Klipersa bio je Kris Pol sa 29 poena. U poraženoj ekipi istakao se Gordon Hejvord sa 31 poenom. Naredni meč biće odigran za dva dana, a domaćin će biti ekipa LA Klipersa.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter