Izvor:
08.12.2019 u 19:23
0

PROVUKLI SE KROZ PRODUŽETKE Zvezda jedva slomila otpor FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras FMP, posle produžetka, 95:89 (21:23, 17:18, 17:19, 22:17, 18:12) u utakmici 10. kola ABA lige.

FMP je bio jako blizu da pobedi crveno-bele posle osam i po godina konstantnog gubljenja, ali je posustao u završnici regularnog dela, a posle i produžetka, i pretrpeo peti poraz u sezoni.

Zvezda je upisala šestu pobedu i vratila se u plej-of zonu ABA lige (četvrto mesto), barem dok Primorska ne odigra svoj meč u Kopru protiv Zadra.

Apsolutni lider ekipe i najzaslužniji za pobedu ponovo je bio Lorenzo Braun, dok je veliki doprinos imao Dejan Davidovac, koji je "povukao" ekipu u završnici i jednom trojkom rešio meč.

Meč je odlično otvorio Lorenzo Braun, koji je nastavio tamo gde je stao u Milanu, u pobedi Zvezde nad Armanijem u Evroligi.

Svi igrači crveno-belih bili su razigrani na početku utakmice, ali su lako dopsutili FMP-u da se razigra i da brzo uhvati priključak posle -5, a onda i povede.

Posle prve deonice tim iz Železnika imao je prednost, 19:21.

Druga četvrtina počela je dosta produktivno, sa tri trojke u tri napada, dve na polovini gostiju.

FMP je upao u nešto sporiji ritam, a crveno-beli su to iskoristili i uspeli da vrate prednost na svoju stranu. Ipak, to nije dugo trajalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter