Izvor:
15.09.2019 u 19:44
0

RUBIO POSVETIO MEDALJU MAJCI: „Za nju je ovo zlato…“

Najkorisniji igrač Svetskog kupa Riki Rubio je posvetio zlatnu medalju preminuloj majci.

Španski reprezentativac je bio jedan od ključnih igrača u pohodu španske ekspedicije ka vrhu svetske košarke.

"Ispisali smo nove stranice istorije, bili smo spremni za to. Imali smo sjajan turnir, ali moramo da odamo poštovanje i Argentini. Neverovatan je ceo turnir, rekao je Rubi.

On je dodao da je španska reprezentacija bila tim tokom celog takmičenja.

"Nismo najtalentovaniji, niti najveći, mi nismo… Stavite šta god želite tu, ali smo bili tim sa velikim srcem. To smo pokazali, pokazali smo to tokom celog turnira. Ne bih mogao da budem ponosniji na moje saigrače i trenere. Ovo je uspomena za celu porodicu, za nas kao porodicu. Ovo je više od samog osvajanja Svetskog kupa. Ovaj tim je porodica, do kraja života", rekao je Rubio.

Plejmejker je potom objasnio kome posvećuje zlatnu medalju.

"Izgubio sam majku pre tri godine. Ona je bila uvek iza mene i terala me je da svakog dana budem bolji. Znam da me niko na ovom svetu nije voleo više od nje. I dalje me ona pokreće, čak i ako nije ovde, ja to osećam", zaključio je Rubio

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter