Izvor:
15.06.2019 u 20:35
0

TOMIĆ: Moji igrači su dali 100 odsto i čestitam im na tome!

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, nakon pobede nad Partizanom 96:90, kaže da njegova ekipa ima meč loptu za odbranu titule šampiona Srbije.

Zvezda ponovo ima vođstvo u finalnoj seriji plej-ofa Superlige – 2:1, odnosno nedostaje joj jedan trijumf za 20. pehar prvaka države.

Kontrolisali smo meč 40 minuta, tri minuta manje smo vodili, bili bolji u skoku i u procentima. Moji igrači su dali 100 odsto i čestitam im na tome. Imamo 2:1 i na pobedu smo da osvojimo prvenstvo – rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Tomić ne veruje da će u sledećem meču izostati neizvesnost.

Sve tri su bile tešske, na jednu ili dve lopte. Voleo bih da znam kakva će biti sledeća, ali ne mislim da će biti ubedljivo. Moramo da se pripremimo, imamo meč loptu. –

Kako je naglasio, veliki problem crveno-belima predstavlja povreda Ognjena Dobrića koji je večeras izostao.

Dobrić ima problem sa zglobom. Probaćemo da ga osposobimo za sledeći meč jer nam je jako važan, jedan od najboljih je bio u dosadašnjem toku prvenstva. –

Američki košarkaš iz Zvezde Bili Beron zadovoljan je bio ishodom trećeg duela.

Uvek su teške utakmice protiv Partizana, igra se do kraja čvrsto i agresivno, pa čak i prljavo. Odlučuje se o tituli i nijanse su u pitanju. Zabrljali smo nekoliko puta, ali smo na kraju pokazali karakter – zaključio je Beron.

Četvrti meč igra se u ponedeljak, a domaćin je Partizan.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ABA_League/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter