Izvor:
14.06.2019 u 06:38
0

PRVI PUT ŠAMPIONI NBA LIGE: Košarkaši Toronta pobedili Golden stejt sa 114:110!

Košarkaši Toronta prvi put su postali šampioni NBA lige, pošto su noćas u gostima u Ouklendu pobedili Golden stejt sa 114:110 i slavili sa ukupnih 4:2 u finalnoj seriji.

Novim brejkom u Ouklendu, Reptorsi su skinuli krunu Golden stejtu, i to kao prvi koji su uspeli da tri puta slave na terenu doskorašnjeg prvaka.

Voriorsi nisu uspeli da se izbore s brojnim povredama, a pored Kevina Durenta, kojeg posle obnove povrede u prošlom duelu čeka duga pauza, teren je u finišu treće deonice zbog povrede noćas napustio i Klej Tompson.

Upravo je Tompson sa 30 poena bio najefikasniji na meču, od saigrača pratio ga je Andre Igudala sa 22, a kod Reptorsa Kajl Lauri i Paskal Siakam dali su po 26.

Prva zvezda Toronta Kavaj Lenard, strelac 22 poena, proglašena je za MVP-ja finala, drugi put u karijeri nakon 2014. godine u dresu San Antonija.

Izvor: Tanjug
Foto: Kevin Durant/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter