Izvor:
23.09.2018 u 10:55
0

ŽOC ĆE OPROSTITI KOJU ČAŠICU VIŠE, ALI SAMO JEDNOM! Obradović: Dogodi se i pijanstvo, to su mladi ljudi…

Najbolji košarkaški trener na svetu Željko Obradović, koji se trenutno sa Fenerbahčeom nalazi u Zadru, dao je više nego zanimljiv intervju za hrvatske medije.

Popularni Žoc otkrio je i kako se nosi sa "nekošarkaškim" stvarima među igračima.

Tako je na pitanje kako reaguje kad čuej da se neki igrač vratio u hotel kasnije od dozvoljenog i uz to pod uticajem alkohola.

– Treba imati razumevanja, to su mladi ljudi pa se i pijanstvo dogodi. Ali tada ti kao trener s njim obaviš razgovor, a kažeš i ostalima da to tako neće ići. Ako se ipak sve ponovi, onda ga šalješ kući! Jer ako tako nešto više puta tolerišete, onda je to loš primer drugima koji će pomisliti da je to prihvatljivo ponašane – rekao je Obradović, pa obajsnio šta prvo uradi na početku svake sezone u klubu:

– Kažem da nisam policajac i da neću pratiti nikoga, ali da svi moraju da paze kako se ponašaju jer svakodnevno predsavljaju svoj klub. Nikad nisam novčano kaznio igrača, ali jesam tako da je morao da odvede celu ekipu na večeru, pa nam to posluži da se družimo i napravimo bolju atmosferu. Na početku sezone obično ja budem taj koji je zakasnio, namerno, pa odvedem ekipu na večeru. Za primer!

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter