Izvor:
20.05.2018 u 14:44
0

HOROR NA PROSLAVI TITULE: Evo zbog čega se zapalio autobus sa fudbalerima Crvene zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde su dobro i nisu povređeni nakon što se zapalio autobus u kome su u subotu uveče na beogradskim ulicama proslavljali titulu šampiona Srbije.

Iz Zvezde je saopšteno da je slavlje zbog osvajanja 28. trofeja prvaka države nastavljeno u jednom beogradskom restoranu, te da povređenih članova crveno-belih, a ni građana koji su se našli u blizini, nije bilo.

Prethodno je planirano da otvoreni autobus, zajedno sa više hiljada navijača, krene od stadiona Rajko Mitić do Hrama Svetog Save, ali se on zapalio prilikom, kako se pretpostavlja, korišćenja pirotehničkih sredstava u njemu.

Ogromni dim i vatra stvorili su se u autobusu kada se on zapalio u delu kod motora, fudbaleri su, onemogućeni da izađu na vrata, iskakali iz vozila, a reagovali su vatrogasci i policija, te drugih posledica, osim materijalne štete, nije bilo.

Znatno manji deo navijača, posle incidenta, nastavio je ka Hramu, a potom i ka Kalemegdanu, gde su organizovali slavlje, koje je uključilo nove porcije pirotehnike, a svemu je prethodio i moto-šou, jer su "delije" na dvotočkašima proslavljale trofej koji znači i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crveno-beli su se, kada je o društvenim mrežama reč, u noći između subote i nedelje oglašavali bez pominjanja incidenta sa autobusom, a u zoru, drugog dana vikenda, poslali su svojim navijačima poruku "Za dobro jutro, šampioni", uz fotografiju sa koreografijom sa Marakane.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su u subotu pobedili Voždovac sa 5:1 i time potvrdili već osvojenu 28. titulu prvaka države u klupskoj istoriji, nakon čega je usledila pomenuta proslava na ulicama Beograda.

Kurir
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter