Izvor:
24.03.2018 u 03:33
0

NOVI KAPITEN: Ivanović sa trakom na ruci protiv Maroka!

Fudbalski reprezentativac Srbije Branislav Ivanović odigrao je deo prikjateljske utakmice sa Marokom sa kapitenskom trakom, pošto je u 77. minutu zamenio novog kapitena Aleksandra Kolarova, a na rterenu u tom momrntu nije bilo ni Nemanje Matića, koji mu je zamenik.

Podsetimo, selektor Mladen Krstajić oduzeo je pre nekoliko dana traku dosadašnjem kapitenu Banetu Ivanoviću i dao je Aleksandru Kolarovu.

Isto tako, selektor je rekao da nije siguran hoće li Bane putovati na Svetsko prvenstvo u Rusiju, jer su dueli protiv Maroka u Torinu i 25. marta protiv Nigerije u Londonu kvalifikacione utakmice za sve igrače.

– Kapiten reprezentacije biće Kolarov, a njegov zamenik Matić. To je moja ideja. Pričao sam sa dosadašnjim kapitenom Ivanovićem. Mnogo je dao reprezentaciji i on ostaje sa nama. Sa Banetom sam razgovarao otvoreno, a to su neke stvari koje se rešavaju interno.

Na pitanje hoće li Baneta Ivanovića zvati na SP u Rusiji, Krstajić je odgovorio:

– Kad sam objavljivao spisak rekao sam da svi počinju od nule. Tako su i ove dve utakmice, kvalifikacione.

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter