Izvor:
22.02.2018 u 19:58
0

MURINJO OPLEO PO SANČEZU: Pitaću Bekama i Skolsa jesu li blejali u tribine ili trčali u odbranu!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je nezadovoljan igrom Aleksisa Sančeza na meču prvog kola osmine finala Lige šampiona protiv Sevilje (0:0).

Sevilja je u potpunosti nadigrala Junajted na svom terenu. Imala je daleko veći posed lopte, stvorila je više prilika i uputila čak 25 udaraca ka golu rivala, dok je engleski klub imao samo jedan jedini udarac u okvir gola.

Na pitanje novinara zašto je izveo Sančeza 15 minuta pre kraja utakmice, Portugalac je ljutito odgovorio:

"Kada mi neko u Engleskoj kaže da krilni igrači ne trebaju da se vraćaju u odbranu… Pitaću Dejvida Bekama je li u Mančesteru, dok je igrao desno krilo, blejao u tribine ili se vraćao nazad da pomogne odbrani. Pitaću ga to. Svi znate da nisam veliki prijatelj sa Skolsom, ali pitaću i njega da li se vraćao u odbranu kada izgubi loptu ili je samo šetao po terenu. Ako imate loptu – napadate, ako nemate – branite se. Čini mi se da neki žele da izmisle novi sport. U velikim ekipama koje pobeđuju svi rade i pomažu, postoji taktička disciplina", rekao je Murinjo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter