Izvor:
17.02.2018 u 01:19
0

PROLEĆE KRENULO GOLEADOM! Sedam golova u Kruševcu, Napredak do pobede u 92. minutu!

Napredak i Spartak iz Subotice goleadom su otvorili prolećni deo šampionata Superlige, a "čarapani" su slavili posle preokreta sa 4:3.

Subotičani su poveli u četvrtom minutu meča golom Savkovića, Ndaje je u 20. poravnao na 1:1, a već u 23. bilo je 2:1 za domaćine pošto je Zec preokrenuo rezultat. Nisu se međutim Subotičani predavali, pa je posle 45 minuta bilo 2:2, Čečarić je iz slobodnjaka poslao loptu direktno u mrežu!

Nikolić je početkom drugog poluvremena vratio prednost Napretku, ali tu nije bio kraj goleadi. Usledila je dramatična završnica u dva gola tokom sudisjke nadokande.

Savković je u 91. pogodio za novi egal. Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, jer su sva tri boda ostala u Kruševcu pogotkom Vulića samo minut kasnije.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter