Izvor:
23.01.2018 u 01:01
0

DOGOVOR KUĆU GRADI! Pešić: Trener vodi računa o nama, polako ulazimo u ritam! (VIDEO)

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić kaže da je vrlo zadovoljan prvim delom priprema, ali dodaje da ekipa još nije na nivou od pre dva ili tri meseca.

Naporno jeste bilo, ali šef (Vladan MIlojević, prim.aut) je sve dozirao u dogovoru sa nama, vodio je računa koliko smo umorni i važno je da se niko nije povredio što znači da je sve uspešno prošlo. Polako svi ulazimo u ritam, nismo još na nivou u kojem smo bili pre dva tri meseca, ali počinjemo i da igramo na treninzima, i to će na drugom delu priprema da bude prioritet – rekao je Pešić za klupski sajt.

Zvezda se vratila u Beograd, odakle će na drugi deo priprema otići u Tursku ove nedelje.

Imamo tri ili četiri dana da odradimo u Beogradu, možda bude i prijateljska utakmica u Beogradu. Polako se spremamo, i ja kažem, kako se igra u pripremnom periodu tako se igra u prvenstvu. Zato treba da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu kako bi nam prešlo u naviku, i sa tim metalitetom dočekamo CSKA i prvenstvo – istakao je napadač Zvezde.

Mnogi igrači su do sada preneli utiske da su pripreme bile teške, a Pešić kaže da je atmosfera bila odlična.

Ovde sam već šest, sedam meseci, atmosfera je uvek bila fenomenalna. I kada nam je teško nalazimo snagu jer je nemoguće da ne bude dobra atmosfera pored Gobeljića, Žuleta, Borjana… Nalazimo neku energiju, to nas i održava na pripremama i mislim da ćemo tako da nastavimo – zaključio je Pešić.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter