Izvor:
25.11.2017 u 01:08
0

BOAĆI PROGOVORIO O ČELSIJU I KONTEU: Dok ne potpišem, ništa nije tačno!

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći prvi put je govorio o interesovanju Čelsija, odnosno Antonija Kontea, a objasnio je i zašto u Italiji nije uspeo kao veoma mlad.

Napadač crveno-belih rešeta mreže ove sezone, što nije promaklo znato većim timovima, a u prethodnom periodu se spekulisalo da je Čelsi zainteresovan za Boaćija.

Da, pojavilo se mnogo glasina. Ali dok ne potpišem ugovor, ništa nije tačno. Konte me je želeo i doveo me je u Juventus iz Sasuola. Za mene je on uvek bio veliki trener i mnogo sam mu zahvalan– rekao je Boaći za Tutomerkato i dodao:

Sećam se kada me je Juventus pozajmio Elčeu, jer nije bilo mesta za mene u tadašnjem timu, Konte me je pozvao da me ohrabri i da me podseti da imam kvalitet. Za momka od 19 godina, to je velika satisfakcija. Ako me opet bude želeo, bio bih presrećan – istakao je napadač crveno-belih.

On je objasnio i zbog čega u dresu Zvezde pruža odlične partije.

Kada sam došao ovde, u glavi mi je bilo samo da radim stvari koje do tada nisam radio. U Italiji sam previše uživao uveče posle treninga. Bio sam jako mlad. Mnoge ekipe u kojima sam bio nisu imale poverenje u mlade igrače. Sa kontinuitetom u Zvezdi su stigli i rezultati. Hvala klubu jer je verovao u mene. Kada su me zvali, rekli su mi: "Igraćeš stalno". A kada stalno igraš u ekipi koja pretežno napada, onda je to dobra stvar – objasnio je reprezentativac Gane i nastavio:

Tako je bilo i u Sasuolu. Stalno smo napadali. Ovo je dar od Boga. Potvrda da me sreća prati u životu. Do sada nikada nisam igrao u Ligi Evrope. Igramo sa velikim samopouzdanjem, a ja se u svakoj novoj utakmici trudim da zaboravim ono što je bilo pre toga i da dam 120 odsto sebe. Za sada smo prvi u domaćem prvenstvu i bežimo Partizanu. Ali prvenstvo je dugačko, ništa još nismo osigurali i dok ne budem držao trofej u rukama, ne želim ništa da prejudiciram – poručio je Boaći.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter