Izvor:
20.09.2017 u 17:08
0

DIVAN GEST: Navijači Kelna za decu iz Zvečanske!

Navijači Kelna došli su u centar zbivanja zbog divljačkog ponašanja prošle nedelje u Londonu, kada su na silu upali na stadion Arsenala.

Meč na Emirejtsu morao je da bude pomeren za sat vremena, ali su se 'Jarčevi', kojih je u Engleskoj bilo oko 20.000, posle samo nekoliko dana delimično iskupili za izgrede svojih članova.

Bundesligaš se, osim Arsenala, nalazi u grupi Lige Evrope još i sa BATE Borisovim, odnosno našom Crvenom zvezdom, a duel u Beogradu na programu je sedmog decembra.

Kako im prema pravilniku UEFA pripada samo 2.500 karata, navijači Kelna odlučili su se za kupovinu kompleta ulaznica za okršaj na Marakani, za ona mesta najbliža sektoru namenjenog gostima.

Ipak, ono što je za svaku pohvalu jeste potez u vezi sa kartom za meč sa Arsenalom, koji u prestonicu Srbije stiže 19. oktobra, pošto su se odlučili da ih poklone Centru za nezbrinutu decu u Zvečanskoj – s objašnjenjem da žele da i "oni koji nisu u mogućnosti prisustvuju velikim utakmicama Crvene zvezde".

Jedan od 100.000 registrovanih navijača 'Jarčeva' napravio je nalog na jednom Zvezdinom navijačkom forumu kako bi ovu informaciju podelio sa domaćim navijačima, istakavši da neizmerno poštuju najveći srpski klub i njegove vatrene navijače, kao i da u decembru ne stižu u Srbiju kao neprijatelji – "već da proslave pravi fudbalski spektakl'.

Zbog ovog gesta, od čelnih ljudi iz Zvečanske dobili su posebnu zahvalnicu.

b92.net
Foto: pixabay.com, pexels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter