Izvor:
24.07.2017 u 02:26
0

POSTAJE SLOBODAN IGRAČ: Za Markovića karijera u Liverpulu završena! (foto)

stručnjak Jirgen Klop je za Liverpul Eho potvrdio da za Markovića nema mesta u Liverpulu i da treba da nađe novi klubl.

Klop je Markovića ubacio u sastav u prijateljskoj utakmici protiv Tranmira na početku sezone prijateljskih utakmica, ali ga nema na turi sa klubom u Hong Kongu.

Marković je iz Benfike doveden za 25 miliona evra, a za tri godine koliko je zvanično igrač Liverpula odigrao je samo 34 utakmice za "Redse".

– Kada je reč o Lazaru, nije tajna da ćemo pregovarati kada pronađe novi klub. Isto je bilo i prošle godine. On je veoma dobar igrač i dopada mi se kao osoba – rekao je Klop za Eho.

Klop je dodao i da je posle pozajmice u Hal Siti Marković u najboljoj formi do sada. Marković je pre Hal Sitija bio na pozajmici i u Sportingu iz Lisabona.

– On je sada zdrav i fizički spreman, u najboljoj je formi od kada ga ja poznajem. Ranije je imao problema sa preponama, ali je sada ok. Naći će se klub kome je potreban-

rekao je Klop.

B92
Foto: Twitter/maisfutebol‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter