Izvor:
18.07.2017 u 01:32
0

KRAJ JEDNE ERE! Toti potvrdio: Završio sam karijeru, sedam u fotelju!

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti potvrdio je da je definitivno završio igračku karijeru i da planira da postane funkcioner.

Toti je 28. maja imao nezaboravan oproštaj na "Olimpiku", nakon 25 godina igranja za klub u kome je stekao status legende.
Od tada se spekulisalo da bi "Princ Rima" mogao da nastavi da igra fudbal ukoliko dobije odgovarajuću ponudu, ali je sada potvrdio da je definitivno došao kraj.
– Prvi deo mog života kao igrača je gotov. Sada počinje onaj drugi, još važniji. Počinjemo sve ispočetka. Treba mi vreme da shvatim koja mi uloga najviše odgovara – rekao je Toti i dodao:
– Iz tog razloga, stavljam se na raspolaganje ovom klubu, od mladih igrača, pa sve do njegovog predsednika. Do 28. maja sam razmišljao samo o igranju fudbala, o tome da uživam i da pomognem svom timu. Sada idem dalje, pravim novi korak. Razmisliću o novoj ulozi koja će me ispuniti i doneti mi mnogo dobrih stvari – istakao je Toti.

izvor/informer

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter