Izvor:
14.12.2019 u 17:54
0

ZLATAN IZABRAO NAJBOLJEG FUDBALERA Ni Mesi, ni Ronaldo, već…

Na iznenađenje mnogih, za 38-godišnjeg napadača, to nisu rekorderi kada su u pitanju Zlatne lopte – Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

– Kilijan Mbape – odgovorio je Ibrahimović i dodao:

– On je čovek koji pravi razliku. Još je mlad i nadam se da će nastaviti da naporno radi. Uprkos malom broju godina, već je zvezda – rekao je Zlatan.

Šveđanin je imao i savet za mlađeg kolegu.


PROKLIZALA BARSELONA Remi pred El Klasiko

SKANDAL NA POMOLU Fudbaler Štutgarta lažirao intentitet

KRAJ POBEDONOSNE SERIJE LISICA Lesteru bod, Čelsi pao pred Bornmutom

GOTOV POSAO Pavlović do juna crno-beli, pa u Monako


– Nadam se da će ostati gladan i da nikad neće prestati da vodi fudbal. U tom slučaju, on će nastaviti da napreduje i ostvaruje velike stvari. Mora ostati hladne glave, što nije uvek lako – rekao je Ibrahimović.

Zlatanu Ibrahimoviću ugovor sa američkim LA Galaksijem ističe uskoro, a njegova nova-stara destinacija će biti Serija A.

PRORADIO TENK U RAFALNOJ PALJBI Delije pozivaju na proslavu jesenje titule (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter