Izvor:
09.11.2019 u 11:23
0

PARTIZANOV PLAN ZA ZIMSKE PRIPREME: Ove godine do bolje forme u KATARU!

Turska Antalija, Kipar, ponekad Emirati i Španije. To su već decenijama destinacije srpskih klubova za zimske pripreme, ali sportski sektor i čelnici Partizana odlučili su se za radikalan potez. Srpski ovajač Kupa i učesnik Liga Evrope glavni deo priprema za prolećni deo sezone obaviće u Kataru, prenosi u današnjem izdanju Sportski Žurnal.

Crno-beli su praktično definisali sve detalje desetodnevnog rada na Arabijskom poluostrvu i zemlji domaćinu narednog Mundijala. Partizan bi u Kataru trebalo da boravi od prvog do desetog februara, te da za to vreme odigra tri meča protiv klubova iz Rusije. I to vrlo jakih klubova.

Prema pisanju Žurnala tim Sava Miloševića će prvog februarskog dana ukrstiti koplja sa moskovskom Lokomotivom, ovogodišnjim učesnikom Lige šampiona. Tri dana kasnije (4. februar) Partizan će igrati protiv najprijatnijeg iznenađenja ruskog prvenstva. Reč je o Rostovu, ekipi koju je legendarni Valeri Karpin doveo do deobe drugog mesta u Premijer ligi.

Takođe, za osmi februar je predviđen sparnig sa moskovskim Spartakom.

Crno-beli će u Kataru imati najegzotičnije zimske pripreme u ovom veku. Pod komandom Lotara Mateusa, Jirgena Rebera i Miroslava Đukića, crno-beli su se u tri navrata pripremali u Emiratima, kada je za domaćina izabran Dubai.

Pitanje je hoće li pre februarskog odlaska u Dohu crno-beli odraditi još jedan deo priprema u inostrastvu. Vrlo je verovatno da će posle prozivke i uvodnog rada u Zemunelu posetiti neku od starijih destinacija, Kipar ili Tursku.

mozzartsport.com
foto: Instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter