Izvor:
21.10.2019 u 02:47
0

DJOKOVIĆ GLEDAO SUSRET U LIGI 1: Srpski as doneo sreću Monaku!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je slobodno popodne i pauzu u sezoni da pogleda utakmicu Lige 1 između Monaka i Rena.

Na stadionu "Luj II", Monako je slavio sa 3:2, bila je to njihova treća pobeda ove sezone kojom su krenuli u uspon ka sredini tabele.

Novak je primećen na tribinama stadiona Monaka u društvu prijatelja i sina Stefana, a ispod jakne je nosio dres šampiona Srbije, Crvene zvezde, čiji je navijač.

Očigledno, igračima Monaka je bio talija jer su uspeli da stignu do tri važna boda.

Monako je poveo u trećem minutu golom bivšeg napadača Sevilje, Visama Ben Jedera, ali su gosti uspeli da načine preokret.

Prvo je Fetu Muasa u 12. izjednačio da bi u 48. minutu Ren preko Adrijena Hunua stigao do 1:2.

Osam minuta kasnije izjednačio je Islam Slimani da bi pobedu Monaku u trećem minutu nadoknade doneo drugim golom na meču Ben Jeder.

Bordo je kod kuće izgubio od Sent Etjena, a jedini gol i to iz penala postigao je u drugom minutu nadoknade vremena Denis Buanga.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter