Izvor:
18.10.2019 u 19:50
0

UEFA: Bez utakmica ruskih i kosovskih klubova i reprezentacija!

Klubovi i reprezentacije iz Rusije i sa Kosova ubuduće neće moći da se sastaju na evro sceni, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Odbor za hitna pitanja UEFA doneo je ovu odluku nakon problema u organizaciji utakmica ženskih selekcija Rusije i Kosova u kvalifikacijama za EP.

Prvi meč trebalo je da se odigra 4. oktobra, ali je odložen zbog izbora na Kosovu, a sada je doneta odluka da će se obe utakmice odigrati na neutralnom terenu u terminima koji će biti naknadno određeni.

UEFA je ranije "razdvojila" klubove i reprezentacije iz Srbije i BiH sa kosovskim, a Rusi su "razdvojeni" sa Ukrajincima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter