Izvor:
17.10.2019 u 19:33
0

LOTAR MATEUS O DANSKOM INTERNACIONALCU: Eriksen je spor, nije on za Bajern!

Bivši trener Partizana ima prilično jasno viđenje kvaliteta Totenhemovog Danca.

Kristijan Eriksen bi tokom 2020. godine trebalo da bude jedan od najtraženijih fudbalera, u velikoj meri zbog činjenice da nije obnovio saradnju sa Totenhem Hotspurom i da bi na leto mogao da bude slobodan igrač.

On je već dovođen u vezu sa Real Madridom i nešto manje sa Mančester junajtedom, a mediji u Nemačkoj su se pitali da li bi on mogao da bude interesantan Bajern Minhenu.

Bavarci već imaju Filipea Kutinja na njegovoj poziciji, mada je on pozajmljen igrač Barselone, ali legenda minhenskog kluba misli da ne bi trebalo da gledaju u pravcu Eriksena.

Lotar Mateus veruje da bi Bajern trebalo da se fokusira na neke druge igrače i da Eriksen nema kvalitete za šampiona Nemačke.

– Ako nije dovoljno dobar za Totenhem, nije dovoljno dobar za Bajern. Uli Henes je takođe rekao da Bajernu nisu potrebni rezervni igrači – rekao je Mateus za nemačke medije.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter