Izvor:
17.09.2019 u 08:18
0

FINALE SUPERKUPA SRBIJE: Vojvodina i Dinamo će „odmeriti snage“!

Rukometaši Vojvodine, osvajči "triple krune" u prošloj sezoni, u finalu Superkupa Srbije igraće danas od 19.30 u Mionici protiv Dinama iz Pančeva.

Trener aktuelnog šampiona Boris Rojević istakao je da obe ekipe imaju pođednake šanse za osvjanje prvog trofeja u sezoni.

Očekujem neizvestan mec. Obe ekipe su pokazale dobar rukomet na startu sezone. Dinamo pojačan sa dva bivša A reprezentativca, Šotićem i Mitrovićem. Pokazao je već na startu da ima najbolju ekipu u njihovoj novijoj istoriji. Mi smo protiv Neksea prikazali odlicnu igru tako da očekujem spektakl i odličan rukomet u Mionici. Šanše su 50-50 – rekao je Rojević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Šef stručnog štaba Dinama Akim Komnenić smatra da je Vojvodina favorit u meču, ali da je njegov tim motivisan da osvoji pehar.

Utakmica Superkupa dolazi možda prerano za nas u ovom trenutku, ali sigurno smo jako motivisani da podignemo prvi trofej. Ovo je sport, a u sportu detalji i jedna lopta mogu da odluče, kao i sama želja, pogotovo kada su timovi sličnog kvaliteta. Vojvodina na čelu sa mojim prijateljem i kolegom Borisom Rojevićem ima veliko iskustvo u osvajanju trofeja. Oni su u ovom trenutku sigurno favoriti. Mi imamo svoje ciljeve i zadatke koji su pred nama, daćemo sve od sebe da donesemo prvi trofej Superkupa u Pančevo, a ako ne, nastavićemo da radimo za sledeću priliku – rekao je Komnenić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter