Izvor:
23.08.2019 u 11:12
0

TUMBAKOVIĆ: Grujić da bude strpljiv, poziv iskusnijima!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da je Marko Grujić na njegovom radaru, ali da se za mečeve protiv Portugalije i Luksemburga opredelio za iskusnije igrače.

Vezista Liverpula, na pozajmici u Herti, nije dobio poziv uprkos golu Bajernu u Minhenu.

– Sve što radim, kao i uvek, je u dogovoru sa stručnim štabom. Napravili smo grupa igrača, ali se prati njih 60. Grujić po kvalitetu i godinama je budućost srpskog fudbala. Prvo okupljanje je logicno da se opredelimo za iskusniju grupu, sa stažom u reprezentaciju. Ispred njega je vreme, biće prostora za Grujića – rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Hiltonu.

Tumbaković je obilazio igrače koji nisu bili pozivani kod prethodnika Mladena Krstajića kao što su Luka Milivojević i Matija Nastasić, ali prema njegovim rečima nije stigao do Grujića.

– Tek sam dva meseca selektor i fizički nisam uspeo da obiđem sve. Bio je i Grujić na spisku, isto kao Veljković, ali moraju da budu strpljivi – zaključio je on.

Srbija 7. septembra čeka Portugalce, a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu u kvalifikacijama za EURO.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter