Izvor:
21.08.2019 u 09:50
0

DOBRE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU: Jang Bojs bez najzvučnijeg pojačanje protiv crveno-belih!

Švajcarski i srpski predstavnik u sredu uveče (21h) igraju prvi o dva duela četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Oba sastava pojačala su se pred plej-of, dovevši Matea Garsiju i Frederika Sorensena, ali nećemo gledati obojicu na terenu.

Dok se za Argentinca spekuliše da bi mogao da se naše u startnih 11, Seon je na konferenciji za medije potvrdio da Danac neće igrati od starta.

– U timu je naš novi igrač Frederik Sorensen. Međutim, Sedrik Žesije će igrati uz Fabijana Lustenbergera na meču protiv Zvezde – rekao je šef struke Jang Bojsa.

Sorensen je nekadašnje dete Juventusa, međutim nije se mnogo naigrao u Staroj dami, a od 2015. nastupa za Keln. Prethodnog vikenda došao je na pozajmicu u Jang Bojs u kojem će igrati do kraja sezone.

Danac se možda nađe u drugom poluvremenu protiv crveno-belih, ali onaj ko je siguran da neće igrati je levi bek Spilman. On je ovog leta došao za dva miliona iz Tuna, što je najskuplji transfer uz Pereire, međutim zbog povrede kolena propustiće meč.

Sorensen je u dresu Kelna već dva puta igrao protiv Milojevićeve Zvezde i oba puta je izgubio u grupnoj fazi Lige Evrope.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter