Izvor:
20.08.2019 u 18:11
0

UEFA ODBILA MOLBU PARTIZANA: Bez publike protiv Moldea!

Prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između fudbalera Partizana i Moldea na stadionu u Humskoj, igraće se bez navijača, potvrđeno je danas.

Kako je saopšteno, molba koju je FK Partizan upitio regulativnom telu UEFA za ukidanje suspenzije nad stadionom u utakmici plej-ofa za kvalifikacije za Ligu Evrope je odbijena.

Dodaje se da će žalba koju su crno-beli podneli disciplinskoj komisiji UEFA biće naknadno uzeta u razmatranje o čemu će klub i javnost biti pravovremeno obavešteni.

Da podsetimo, beogradski klub kažnjen sa dve utakmice bez publike i sa 24.500 evra zbog rasističkih povika, ubacivanja predmata, paljenja baklji i blokirananja prolaza na stadionu tokom meča sa turskom Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za LE.

– Na molbu FK Partizan po članu 73 (h) DR utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope regulativno telo UEFA je dozvolilo prisustvo dece uzrasta do 14 godina koja pripadaju Omladinskoj školi fudbala crno-belih ili školama fudbala u Beogradu i Srbiji. Škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14 godina, isključivo uz prisustvo trenera, žele organizovano da dođu na utakmicu moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437. Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan – navodi se u saopštenju crno-belih.

Meč između Partizana i Moldea igra se u četvrtak od 21 sat.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter