Izvor:
17.06.2019 u 07:28
0

MLADA REPREZENTACIJA PROTIV AUSTRIJE: Fudbaleri započinju Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu!

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije mečom protiv Austrije u Trstu danas započinje nastup na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Ekipa Gorana Ðorovića, predvođena najskupljim fudbalerom turnira i novim centarforom Real Madrida Lukom Jovićem, pretenduje na visok plasman i jedna je od onih kojoj se daju najviše šanse za zlato, uz domaćina Italiju, Englesku i Španiju.

Prvi protivnik je Austrija, koju su "orlići" u kvalifikacionoj grupi pobedili 3:1 i odigrali bez golova u Novom Sadu, ali je sada priča drugačija jer se do popravnog teško dolazi.

"Kvalifikacije su jedno, a utakmice u završnici nešto sasvim drugo. Imamo respekt prema rivalu, radi se o veoma dobroj reprezentaciji, dobro se poznajemo, ali ono što je bilo trebalo bi da se zaboravi. Sve selekcije koje su došle u Italiju imaju poseban motiv, tako i mi. Očekuje nas zahtevan mec i mislim da cemo spremno ući u borbu", upozorava selektor Ðorović.

U drugom duelu B grupe, iz koje u polufinale sigurno ide pobednik, a iz sve tri još najbolji drugoplasirani, sastaju se Nemačka i Danska od 21 sat.

Utakmica Srbija – Austrija zakazana je za 18.30 na stadionu Nereo Roko.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter