Izvor:
08.01.2019 u 09:50
0

PARTIZAN IZVISIO ZA VELIKO POJAČANJE: Ogromna želja crno-bele uprave ne menja sredinu, za sada…

Novi trener Fred Ruten doneo je odluku da srpskog internacionalca uvrsti na spisak putnika za mini pripreme u Španiji.

Partizan će po svemu sudeći ostati bez fudbalera koga je uprava kluba htela da vrati u svoje redove.

Levi bek Anderlehta Ivan Obradović dobio je novu šansu u belgijskom velikanu nakon smene trenera i sportskog direktora.

Novi trener Fred Ruten doneo je odluku da srpskog internacionalca uvrsti na spisak putnika za mini pripreme u Španiji, a belgijski mediji pišu da će Obradović na pripremnim mečevima sa Hofenhajmom i Hajdenhajmom imati šansu da se izbori za minute u prvom timu.

Podsećamo da je povremeni reprezentativac Srbije prekomandovan je u "B" tim nakon što je odbio da produži ugovor sa Anderlehtom koji mu ističe na leto.

U takvoj situaciji Partizan je video svoju šansu, kontaktirao Obradovića, ali sada povratak iskusnog levog beka više ne deluje kao realna opcija za crno-bele.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter