Izvor:
14.12.2018 u 20:10
0

MIRKOVIĆ POSLE REMIJA SA MAČVOM: Ne snalazim se u ovim vremenima!

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković posle remija protiv Mačve 0:0 u zavejanoj Humskoj na kraju jesenjeg dela šampionata istakao je da će razmisliti šta dalje.

– Nisam zadovoljan rezultatom, igrali smo onoliko koliko je teren dozvoljavao. A sa igračem manje po ovakvom terenu stvarno je bilo teško. Moram da kažem da se mnogo teško snalazim ili se uopsate ne snalazim u ovim vremenima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje – rekao je Mirković.

Trener Šapčana Darko Tešović rekao je da mu je žao što su igrači morali na teren po snegu, ali da su profesionalci.

– Ali žao mi je i rudara koji kopaju u rudniku. Uostalom, svi smo mi igrali po ovakvom vremenu. Igrači moraju da se prilagode, i na plus 35 i na minus 10. Moji momci su se prilagodili i zato im čestitam – poručio je Tešović.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter