Izvor:
09.12.2018 u 15:15
0

SUPER LIGA SRBIJE: Radnički siguran na svom terenu, Mladost i Voždovac upisali pobede!

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na svom terenu subotički Spartak sa 3:0, u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

Ekipa Nenada Lalatovića povela je u osmom minutu golom Aleksandra Stanisavljevića, na 2:0 je povisio Petar Grbić u 54. minutu, a konačan rezultat postavio je autogolom Nemanja Tekijaški u 85. minutu.

Radnički je upisao i 14. pobedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 47 bodova, odnosno ima devet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Na drugoj strani, Spartak je zabeležio deseti poraz i nalazi se na 13. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

Pobedu od 3:0 upisala je i ekipa Mladosti na gostovanju Zemunu. Golove su postigli Vladimir Radivojević, Predrag Pavlović, dok je svoju mrežu zatresao i Branislav Trajković. ; Mladost je šesta na tabeli sa 32 boda, dok je Zemun na pretposlednjem, 15. mestu sa 15.

Fudbaleri Voždovca su u gostima slavili protiv Dinama sa 2:1 i tako prekinuli seriju od pet mečeva bez pobede, a istim rezultatom je Radnik bio bolji od Mačve.

Radnik je deveti na superligaškoj tabeli sa 25 bodova, Mačva je deseta sa 21, Voždovac zauzima 11. poziciju sa 19 bodova, dok je Dinamo i dalje poslednji sa samo sedam osvojenih bodova iz 20 utakmica.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/super_liga_srbije_info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter