Izvor:
07.11.2018 u 06:57
0

„DA SUTRA UMREM BIO BIH SREĆAN“: Navijači Liverpula će ceo život pamtiti Marakanu! (VIDEO)

Iako nisu imali razloga za slavlje, jer je njihov tim neočekivano poražen rezultatom 2:0, navijači Liverpula su oduševljeni napustili Marakanu. Crvena zvezda napravila senzaciju u četvrtom kolu Lige šampiona, pošto je ubedljivo savladala vicešampiona Evrope – ekipu Liverpula (2:0).

Zvezda je imala neverovatnu podršku na stadionu Rajko Mitić, atmosfera je bila fantastična. Delije su i na navijače Liverpula, koji su bili smešteni "u kavezu" na jugu ostavile nezaboravan utiska. Čini se da su zbog sjajne atmosfere gosti zadovoljni napustili stadion, iako je njihov tim bio poražen.

Dok su igrači Zvezde pravili pobednički krug, pristalice Liverpula su ih pozdravile aplauzom.

Jedan navijač je istakao da je na Marakani neverovatno glasno navijanje.

– Navijači Zvezde znaju šta rade – napisao je na Tviteru.

Najbolji komentar ostavio je poznati kolumnista fudbalskog magazina "Four Four Two" Čarls Daksberi, koji je pre nekoliko godina gledao derbi na Marakani. Atmosfera na stadionu Zvezde protiv Liverpula ga je podsetila na taj meč.

– I da sutra umrem bio bih srećan što sam došao u Beograd i gledao utakmicu na 'Marakani. Najbolji stadion i atmosfera koji sam ikada video i to ubedljivo – napisao je Daksberi dodavši:

– Jedan od mojih najboljih prijatelja je Srbin i okoreli navijač Crvene zvezde, pisao mi je i kaže da se trese i da je na ivici suza zbog rezultata večeras. To fudbal radi ljudima! Neverovatan rezultat –

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/JDNalton/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter