Izvor:
06.11.2018 u 20:22
0

TRIJUMF CRVENE ZVEZDE: Zvezdin trijumf za istoriju, Pavkov srušio Liverpul!

Fudbaleri Crvene zvezde priredili su senzaciju i u Beogradu pobedili vicesampiona Evrope Liverpul 2:0 (2:0) u 4. kolu C grupe Lige šampiona.

Heroj istorijskog trijumfa, prvog srpskog kluba u elitnom takmičenju, pred više od 55.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" bio je dvostruki strelac Milan Pavkov u 22. i evrogolom u 29. minutu.

Izabranici Vladana Milojevića ostvarili su jednu od najvećih pobeda u bogatoj klupskoj istoriji i bacili na kolena skupocenog engleskog velikana i jednog od najboljih timova sveta.

Hrabro i bez straha crveno-beli su se suprostavili Liverpulu, od koga su pre samo dve nedelje izgubili na Enfildu 4:0, i nošeni publikom u sjajnom ambijentu pokazali da u potpunosti zaslužuju da budu na tom mestu.

Blistavo veče posebno pamtiće Pavkov, napadač koji je na startu sezone bio u trećem planu, a protiv Liverpula podsetio na Nikolu Žigića (sličan gol kao protiv Rome) i sa dva pogotka verovatno zadivio čitavu Evropu.

Pored četvrtog boda u Ligi šampiona, Zvezdi sleduje i ogromna finansijska injekcija od UEFA u iznosu od 2,7 miliona evra kao nagrada.

Fudbaleri Crvene zvezde u sledećem kolu gostuju Napoliju 28. novembra.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/fkcrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter