Izvor:
23.10.2018 u 20:23
0

MILOJEVIĆ PRED MEČ NA ENFILDU: Liverpul je fantastična ekipa, ali tražićemo svoju šansu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Liverpul fantastična ekipa, ali da će crveno-beli tražiti šansu da iznenade na Enfildu.

– Fantastičan su tim, imaju prepoznatljiv napadački stil. Vidi se pečat trenera Jirgena Klopa. Igraju u jakoj ligi, imaju više iskustva od nas, ali tražićemo svoju šansu. Prvo da zatvorimo prilaze našem golu, a onda i da ih iznenadimo u napadu – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Liverpulu.

Zvezda će sutra igrati bez povređenih Marka Marina i Milana Rodića, a Milojević je na pitanje da li je kapiten Vujadin Savić spreman, uz osmeh, rekao:

– Videćete sutra –

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da je atmosfera u ekipi odlična i da će dati sve od sebe da odigraju najbolju moguću utakmicu i ostvare pozitivan rezultat.

– Iskustvo iz Pariza će nam pomoći, Liverpul možda nema takve individualce kao PSŽ, ali uradili smo dobru pripremu i verujem da možemo da im pariramo –

On je naglasio da u ekipi Liverpula svakako najveća opasnost preti od sjajnih napadača i posebno upozorio na prekide.

– Imaju mnogo dobrih igrača, napadači svi mogu da daju gol, ali potrudićemo se da im se suprostaimo – poručio je Degenek, uz konstataciju da je Enfild kultni stadion, ali da je njegov fokus na zadatke na terenu i da isto igra bez obzira na stadion.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter