Izvor:
19.09.2018 u 18:33
0

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan pobedom nad Radom najavio večiti derbi!

Fudbaleri Partizana savladali su golom Marka Jankovića u 49. minutu Rad, u zaostalom meču 5. kola Superlige Srbije.

Rad je od 64. minuta igrao i sa igračem manje, jer je Mladenović dobio drugi žuti karton posle starta nad Jankovićem, pa automatski i crveni.

Partizan ne može da bude zadovoljan igrom pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom, koji se igra u nedelju od 19 sati na stdionuu u Humskoj.

Obe ekipe su utakmicu počele prilično leženo, međutim, na kraju poluvremena ostale su zabeležene po tri ozbiljne šanse za psotizanje gola. Rad je dva puta pokušao preko Mladenovića da ugrozi gol Partizana, odličnu priliku imao je i Mihajlović, međutim, u svim situacijama golman Vladimir Stojković je bio skoncentrisan i siguran.

Partizan je do gola pokušao prvo preko Zakarića, kasnije je i Rikardo tukao glavom, ali pravo u golmana Rada, da bi na kraju poluvremena Valijente promašio ceo fudbal pred golom.

Ipak, u nastavku se sve promenilo, očigledno je Zoran Mirković uspeo da razmrda izabranike, koji su od prvog minuta drugog poluvremena zaigrali mnogo angažiovanije.

Takva igra im je donela rezultat već u 49. minutu, kada je Marko Janković posle centaršuta Nemanje Nikolića pocepao mrežu "građevinara" i tako je postavio konačan rezultat.

Imao je Partizan prilika i posle tog detalja da reši meč, značajno im je olakšao posao crveni karton Bogdana Mladenovića u 61. minutu, ali do kraja nije bilo promene rezultata.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter