Izvor:
17.08.2018 u 09:58
0

VEČITI ODMARAJU: Odložen meč Partizana i Rada!

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Partizana i Rada definitivno je odložena.

Meč koji je trebalo da se odigra u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj odložen je kako bi Partizan što spremniji i odmorniji dočekao u četvrtak prvi meč u Beogradu sa Bešiktašom u plej-ofu za Ligu Evrope.

"Partizan je zatražio odlaganje, Rad je prihvatio predlog i preostaje samo da verifikujemo odluku", precizirao je Bulatović Tanjugu.

Partizan se odlučio na isti potez kao Crvena zvezda koja je pre dva dana zatražila odlaganje utakmice u Kruševcu, na šta je Napredak pristao, uoči duela u utorak sa Salcburgom u borbi za Ligu šampiona.

Novi termini biće naknadno saopšteni.

DERBI KOLA U KULI

Derbi se igra u Kuli između subotičkog Spartaka i Radničkog iz Niša, timova koji su ovog leta bili na evro-sceni.

Spartak je slabo počeo novu sezonu, već ima tri poraza i trijumf mu je neophodan da pobegne iz donjeg doma, za razliku od Radničkog koji se "zahuhtao" na drugoj poziciji.

U istoj situaciji kao Spartak je i Vojvodina, pretendent za mesto u Evropi, ali je loše krenula i sada u Novom Sadu dočekuje Bačku, Čukarički na Banovom brdu novajliju Proleter, a vranjanski Dinamo pokušaće prve bodove da osvoji na "krovu" protiv Voždovca.

Utakmice petog kola Super lige Srbije:

Subota:

Čukarički – Proleter (19.00)

Voždovac – Dinamo (20.00)

Vojvodina – Bačka (20.00)

Mladost – Zemun (20.00)

Nedelja:

Spartak – Radnički (17.00)

Radnik – Mačva (20.00)

Crvena zvezda – Napredak (odloženo)

Partizan – Rad (odloženo)

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter