Držao mi je noge rukama i zabijao ga sve jače i jače: Osetila sam ga duboko u sebi. Mislila sam da ću svršiti!

Bilo je oko jedan ujutro. Zapalili smo trubu i otišli spavati. I ja i on smo legli na leđa. Nakon 5 minuta ležanja, stavio mi je ruku na bedro te krenuo lagano vršcima prstiju prema gore. Kod gaćica se zaustavio i prebacio svoju ruku na moje rame te krenuo lagano prstima preko celog tela. Ja sam se okrenula na bok i prebacila nogu preko njega na šta me on snažno privukao k sebi tako da sam sad osećala njegov dignuti kurac na svojoj pički. Trljala sam svoju nogu od njegovu dok je on rukama prelazio preko moje noge i lagano se zaustavljao kod gaćica. Zatim mi je počeo trljati pičku preko gaćica na što sam ga ja počela ljubiti po vratu i masirati po kurcu. On me zgrabio za vrat i počeo strastveno žvaliti. Kad sam mu skinula hlače i počela mu drkati kurac, stisnuo me još jače za vrat i zažvalio. Skinuo mi je gaćice i prešao rukama preko klitorisa. Zatim mi je stavio jedan prst u vlažnu vaginu, a odmah potom i drugi, na što sam ja tiho zastenjala, a on me počeo ljubiti po vratu.  Jebao me prstima te me prebacio na sebe.

Stala sam poviše njega tako da sam osećala njegov glavić na mojoj mokroj pički te ga zažvalila i ugrizla ga za uho. Uzela sam mu kurac i stavila na ulaz u pičku te se polako počela spuštati. Kad je ušao ceo u mene stala sam tako i opet ga poljubila i na to sam se počela žestoko nabijati i stenjati. Ja sam bila skroz mokra, a on je na to rekao da usporim kako ne bi svršio. Kako sam usporila lagano sam počela njihati bokovima i njihati se gore-dole na šta je on počeo stenjati. Osećala sam njegov kurac u sebi do kraja, punom dužinom i širinom. Osećaj je bio izvanredan. Zatim sam minut samo stajala tako na njemu, dok je njegov kurac bio u meni i njihala bokovima istovremeno ga ližući po uhu i ljubeći po vratu. On je glasno uzdisao te mi stavio ruke na dupe i počeo njihati gore-dole. Ja sam mu počela skakati po kurcu i stenjati, na što me je on zbacio sa sebe okrenuo na leđa, raširio mi noge i zabio mi ga do kraja.

 Počeo mi ga je nabijati sve brže i brže, zažvalio me, izvadio ga, prebacio moje noge na svoja ramena i opet ga zabio do kraja. Držao mi je noge rukama i zabijao ga sve jače i jače. Ja sam mu rukama prelazila preko prsiju dok se on ludački nabijao na mene. Zatim sam spustila noge i obavila ih oko njega, na što je on usporio ritam i lagano ga izvlačio pa nabijao do kraja. Stiskala sam vaginalne mišiće, on je uzdisao, izvadio ga te ga zabio punom jačinom nazad u mene. Ostao je u meni i počeo me žvaliti, a ja sam se skroz lagano pomicala tako da uživam u svakom milimetru njegovog kurca. Mislila sam da je svršio, no on mi je samo rekao da se okrenem. Okrenula sam se, a on mi je rekao da se naguzim, što sam ja i poslušala. 

Naguzila sam se, a on mi ga je polako stavio od pozadi. Na trenutak me čak zabolelo. Osetila sam ga duboko u sebi. Mislila sam da ću svršiti. Stavio mi je ruke na dupe i počeo jebati. Kako ga je zabijao sve jače tako se počeo nadvijati nad mene i šapnuo mi je na uho da legnem. Legla sam, a on je svojim nogama obujmio moje, i uhvatio me za ruke. U toj poziciji sam bila bespomoćna, a on ga je samo zabijao i zabijao u mene. Ja sam stenjala i grčila ruke. Osećala sam ga duboko i uživala, Zatim bih ga izvadio i stavio glavić na vrata moje pičke. Ušao bi samo centimetar i zatim bi ga izvadio. To me izluđivalo. Htela sam da me nastavi jebati. Očito je to shvatio, stoga mi ga je opet zabio do kraja, jebao me i uzdisao

. Nadvio se na mene, unutra-van, unutra-van. Na to ga je ostavio opet do kraja  i počeo me ljubiti po vratu, sasvim lagano se pomičući u meni. Zažvalio me strastveno, izvadio ga skoro do kraja i opet nabio. Rekla sam mu da može svršiti u mene. Nasmejao se, zažvalio me s leđa, nabio ga par puta do kraja te uz glasno uzdisanje svršio.

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost