parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DEVOJKA IZ KAFANE: Bila je to dobra maca, plavuša, visoka sa dobrom guzom!

 

Isao sam do jedne autopraonice nakratko, jer sam svom prijatelju jos trebao donijeti neku karticu koju je kod mene zaboravio. Ta autopraonica je u bloku zgrada smještena do kojih je najbrze doci setalistem pored rijeke. Često, još u ovo doba je to setaliste prazno i samo ponegdje na klupama sjedi dvoje mladih koji se ljube i fataju. Ali onda sam vidio tu onu malu kučku s kojom sam jučer trebao u krevet, ali ona je žurila kući jer ju je nazvao otac na mobitel. Planirala je da ostane tu čitavu noć jer su joj roditelji negdje otišli, ali su se prije vremena vratili.
Sjedila je na klupi i pušila. Dok sam bio u tom kafiću, ona je plesala sa svojom nekom prijateljicom za stolom. Odmah je svima bilo jasno koje su cure došle po kurac u taj kafić.

Prišao sam joj i poljubio je. Ona je rekla da joj je baš bilo žao što nije mogla sinoć ostati samnom i da ćemo to nekada što smo započeli i dovršiti, dala mi je svoj broj tlefona. Nastavili smo još malo da se ljubimo. Tačnije da kažem da se žvaljimo. Bila je to dobra maca, plavuša, visoka sa dobrom guzom. Nažalost u licu nije bila neka ljepotica ali je imala debele pušačke usne. Kao stvorene za pušenje kurca.
Počeo sam joj dirati guz i ona se nije bunila. Stavila mi je čak ruku u gaće, a meni je se digao onda skroz. Ionako nisam ništa guzio već sedmicama. Počela je da ga dira. Bila je izgleda i ona napaljena. Kad sam joj stavio ruku pod hlače i dirao joj pičku preko gaćica, počela je uzdisati. Oboje smo stajali pored te klupe, dok sam joj gurao jezik u grlo i dirao joj pičku. Bila je vlažna. Naguzio sam je i žvaljio joj vrat, dok sam se lagano preko njene guze grebao. Imao sam toliku želju da joj ga stavim, ali nismo nigdje mogli otići taj trenutak da se jebemo.
Onda sam je odveo iza jednog drveta, odmah kod rijeke. Tu nije bilo gotovo nikoga, a povremeni prolaznici nisu nas ni primjećivali. Ona je zadigla svoju bluzu i ispale su dvije velike sise. Skinuo sam svoju trenerku i bokserice do koljena i navlažio još malo svoju karu. Zatim sam navlažio i njen dekolte gdje sam je planirao upravo jebati.
Stavio sam svoj kurac između njene dvije dojke i stisnuo ih oko njega tako da sam je mogao jebati među sise. Bila joje fenomenalno. Tako su bile meke i tople. Ubrzo nakon toga sam i svršio. Izbacio sam nekoliko mlazova sperme, jedan joj je odletio do usana čak. Još mi ga je dobro polizala, i oboje smo se obukli. Htjela je da me poljubi ali ipak je pušila kurac, pa sam je uhvatio za dupe i rekao joj da je dobra, ali samo za jebačine.
Kasnije sam to donio svom prijatelju u autopraonicu, ali nju nisam dugo nakon toga vidio.
Što me je iznenadilo kasnije, čuo sam da je sa tim mojim istim prijateljom u vezi. Kada sam ih pozdravio u jednom kafiću, ona me je stidno pogledala, a ja sam bio siguran da je ona spremna da joj ga nekada stavim u pičku…

 

Erotskeprice.ws
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live