Izvor:
24.06.2019 u 14:53
0

BATIST MARSO: Sin čuvenog francuskog pantomimičara u Beogradu!

Batist Marso, sin čuvenog francuskog pantomimičara, jednog od najboljih svih vremena Marsela Marsoa dolazi u Beograd kao specijalni gost Druge svetske konferencije o pantomimi i Marka Stojanovića koji je pantomimu učio kod njegovog oca, najavili su danas organizatori.

Promocija knjige "Marsel Marso, poetika gesta" italijanske spisateljice, novinarke i teatrološkinje Patricije Iovine biće održana u Francuskom institutu u petak 28.06. u 17.00 časova u prisustvu autorke.

Ova promocija i razgovor o Marselu Marsou su otvoreni za javnost i pozivamo sve zainteresovane da dođu na ovaj jedinstven događaj.

Beograd time postaje drugi grad u svetu, nakon Rima, gde je ova knjiga promovisana i prvi na kojoj će zajedno govoriti Batist Marso i Ela Jaroševič bivša supruga Marsela Marsoa.

Svakog jutra program konferencije počinje radionicama i master-klasovima svetskih stručnjaka za pantomimu, komediju del arte, klovnove i maske.

Batist Marso je svetski poznat majstor joge koji je radio i sa svetskim zvezdama kao što je Sting, a tokom konferencije će držati jednosatne časove joge učesnicima konferencije.

Podseća se da je za đake i studente umetničkih škola i fakulteta i njihove profesore, kao i članove Udruženja dramskih umetnika Srbije učešće na Drugoj svetskoj konferenciji o pantomimi potpuno besplatno, što podrazumeva i učešće na radionicama.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter