Izvor:
06.06.2016 u 21:28
0

OBEĆAVAMO PUNO SMEHA: Serija „Bitange i princeze“ je letnji hit Happy televizije

Ovo leto će vam uz vašu omiljeni "srećnu" televiziju biti zaista srećno! To vam garantujemo serijom "Bitange i princeze", koja će najvećim "mrgudima" izmamiti osmeh na lice. Ako ste se smejali čuvenom američkom sitkomu "Prijatelji", po kome je snimana, onda nema potrebe da sumnjate.

Serija se bavi svakodnevicom pet glavnih likova.

Ženska publika će sigurno "otkinuti" na Robija, momka iz Dubrave koji voli fudbal, žene i seks, a misli da je najpametniji, najjači i najhrabriji. Njegovi cimeri postaju Kazimir, koji zna sve o filmovima i stalno govori "budimo realni" i Teo, advokat koji na sve u životu pokušava da gleda "sa pravne strane", ali kada se iznervira, veoma je histeričan.

Irena je bivša manekenka koja se stalno svađa sa Robijem, dok je Lucija sa kojom deli stan vegetarijanka, voli životinje i povučeni život.

Pored zanimljivih zapleta, koji će vas zabavljati, u seriji "Bitange i princeze" ćete slušati i dobru muziku, koju su pisali članovi popularnog hrvatskog benda "Hladno pivo", a njihov frontmen Mile Kekin igra u seriji lika Sašu, momka zavisnog od erotike.

Postoji još mnogo razloga, a naveli smo vam samo neke, da se svakog radnog dana udobno smestite ispred televizora i tačno u 20 časova pogledate seriju "Bitange i princeze" na vašoj omiljenoj Happy televiziji. Samo ponedeljkom ovaj sitkom će počinjati 20 minuta posle 20 časova, nakon "Binga".

"Bitange i princeze" – 20 časova, Happy televizija!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter