Izvor:
05.12.2019 u 20:26
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. DECEMBAR: Jutro sa mrazem, tokom dana umereno oblačno!

U Srbiji u petak nakon hladnog jutra sa mrazem, ponegde i sa maglom, tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima. Krajem dana na jugu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom, jedino će na severu ostati suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -5 do 0°C, maksimalna dnevna od 5 do 11°C.

U Beogradu u petak nakon hladnog jutra sa mrazem, tokom dana umereno oblačno i toplije sa sunčanim intervalima. Krajem dana naoblačenje, a u toku večeri i noći biće uslova za slabu kišu. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 8°C

U Srbiji za vikend još toplije, temperatura i do 15°C. Biće promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a očekuju se i duži sunčani periodi. Početkom sledeće nedelje malo svežije, ali i dalje relatvino toplo za ovo doba godine. U utorak naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Očekivana biometeorološka situacija će biti nešto povoljnija za hronične bolesnike. U jutarnjim satima oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Mogući su glavobolja, nervoza i bolovi u mišićima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter