Izvor:
14.09.2019 u 18:13
0

DA LI ĆE SE REŠITI PITANJE HOTELA BRISTOL? Nakon razgovora sa VUČIĆEM, moguć izlazak iz problema! (FOTO)

U današnjem Telemasteru imali smo prilike da vidimo kako žive stanari hotela Bristol. Nakon njihovog razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučućem, reklo bi se da se stambeno pitanje rešilo i da ne bi trebalo da postoje problemi što se tiče struje i ostalih komunalija.

Stanari Hotela Bristol, porodice vojnih lica koje skoro 30 godina žive u ovom objektu i čekaju trajno rešenje stambenog pitanja, prekinuli su štrajk glađu nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Kako kažu, nakon 10 dana štrajka osećaju se iscrpljeno ali očekuju da će se nakon današnjeg dana njihovi životi vratiti u normalu. Stanari su rekli i da im je nakon susreta sa predsednikom ponovo uključena struja, a Vučić je tokom dana kratko izjavio da će „sve biti u redu“.

Sa stanarima je razgovarao i ministar finansija, Siniša Mali, koji je istakao odlučnost države da što pre reši probleme stanara ovog hotela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter