Izvor:
13.08.2019 u 20:29
0

POREZ NA IMOVINU : OD DANAS I putem APLIKACIJE za MOBILNI TELEFON !

Od danas, svoje stanje o porezu na imovinu možete dobiti i putem aplikacije za mobilni telefon. Mobilna aplikacija “Moja LPA”, znači zapravo “moja lokalna poreska administracija, a omogućava da svi poreski obveznici izvrše upit stanja za porez na imovinu za teritoriju cele Srbije – putem mobilnog telefona. Aplikacija “Moja LPA” je besplatna i dostupna je i za Android – i iOS korisnike.

Vaše stanje poreza na imovinu možete dobiti ako imate ili oformite korisničko ime i lozinku. A zahtev za dodelu korisničkog imena i lozinke poreski obveznici lično mogu da podnesu u nadležnoj lokalnoj poreskoj jedinici. Ako ste obveznik u više lokalnih poreskih administracija, nalog je dovoljno otvoriti samo u jednoj. Preporuka fizičkim licima je da se obrate lokalnoj poreskoj administraciji po mestu prebivališta, a pravnim licima po mestu sedišta, navodi Kancelarija Vlade Srbije za IT. Podsetimo, puštanjem u rad Portala jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije “lpa.gov.rs” početkom ove godine, omogućeno je da se "na klik" dođe do informacija o porezu na imovinu.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter