Izvor:
27.10.2019 u 12:37
0

PR GRADSKOG STAMBENOG PREDUZEĆA ĆURČIĆ PORUČIO: Moramo ulagati u svest DECE, jer su oni naša BUDUĆNOST!

Gost današnje emisije "Prelo u našem sokaku" bio je predstavnik Gradskog stambenog preduzeća, Igor Ćurčić, koji je

– Javno preduzeće održava stambene zgrade u Beogradu. Pričamo o onim stambenim zgradama koje imaju ugovor o održavanju sa nama, naravno i instalacije u njima. U svom sistemu imamo oko 14.000 stambenih zgrada. Izvodimo građevinsko-zanatske radove, održavamo liftove, bavimo se vodovodom i kanalizacijom. Uvek smo tu na usluzi sugrađanima i naravno telefonski poziv je besplatan. Služba za hitne intervencije je dostupna 24 časa. Hitne intervencije su sve one koje mogu da ugroze život i zdravlje naših korisnika.

Takođe je dodao da 12 godina sprovode akciju "Lift nije igračka", a cilj im je da na kreativan i interaktivan način edukuju decu i pokažu šta je bezbedno ponašanje u liftu.

– Do sada smo edukovali oko 23.000 mališana, u više od 120 osnovnih škola u Beogradu. Od nas i od stanara najviše zavisi kakva će zgrada biti. Koristimo svaku priliku da ukažemo na bezbednost građana, ali i na naš posao, da stanari znaju kome se i za šta mogu obratiti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter