Izvor:
06.10.2019 u 11:56
0

SANDRA STEVANOVIĆ: Preporučujemo svima da probaju ZLATNU rakiju!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovala je Sandra Stevanović, koja je predstavila svoj posao i popularni proizvod koji se prodaje širom Srbije.

– Imamo rakiju sa zlatom i rakiju sa tartufima. Rakija je pre svega zdrava i ukusna. Ideju za posao je dobio moj otac jer voli prirodu. Prvo smo krenuli iz hobija, a kasnije smo odlučili da to može da bude i jedna porodična firma. Mi smo pet godina na tržištu Srbije. Tartuf je podzemna gljiva i nalazi se duboko u zemlji. Može da ih pronađe pas, tako da su onim ti koji nam pomažu u poslu. Psi su naši zaposleni i oni su glavni u tom poslu. Imamo razne proizvode: džemove, soseve i rakije. Sami sve kreiramo. Sestra je glavna i ona je vlasnik firme. Zlatna rakija je dunja sa 24 karatnim zlatom i belim tartufima, veoma je zdrava i veoma je ukusna. Preporučujem svima da je probaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter