Izvor:
05.10.2019 u 12:25
0

IVANA BOHUR: Morate posetiti PETROLEND bar jednom u životu!

U emisiji "Prelo u našem sokaku", gostovala je predstavnica akva parka "Petrolend", Ivana Bohur. Ispričala je i objasnila zašto morate posetiti ovo mesto, bar jednom u životu.

– Opština Bački Petrovac je zaživela kada je počela izgradnja akva parka. U svim bazenima je voda geotermalna, koja se nalazi na dubinama od 800 metara i na samom izvoru imaju 40 stepeni. Imamo bazen za relaksaciju, dvilje reke sa raftingom, dečiji raj i 3 dela za spuštanje niz tobogane. Tokom letnjih meseci se voda rashlađuje da bi bila optimalna za korišćenje. Dnevno kada su topli dani bude preko 1000 ljudi i obično su to gosti iz naše zemlje. Takođe imamo posetioce iz drugih zemalja, kao što je: Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i ostale države. Još uvek nemamo zatvorene bazene, ali očekujemo da će izgradnja početi sledeće godine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter