Izvor:
17.02.2019 u 08:22
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ (11H): Posetite grad na desnoj obali Velike Morave u samom srcu Pomoravlja – Ćićevac!

Ne propustite emisiju "Prelo u našem sokaku" sa voditeljima Bojana Ristivojević i Uroš Davidović, koji vas drugog dana vikenda u 11h vode u Opštinu Ćićevac.

Nezaboravan "Kutak Nade Blam", na poučan i zabav način, u prozi i jednom dahu, ispričaće mnoge mudrosti i iskustva zaboravljnih naroda i civilizacija.

Ćićevac se smatra veoma starim naseljem, a ime je dobio po starosedeocima plemena Ćićena, koji su naseljavali ovu sredinu baveći se stočarstvom. Nalazi se na desnoj obali Velike Morave u srcu Pomoravlja.

Ćićevac je opština bogate tradicije i viševekovne istorije, poznata po kulturno- istorijskom nasleđu: Mojsinjskoj Svetoj gori, sa preko 70 crkava i crkvišta iz ranog srednjeg veka, Kuli Todora od Stalaća, ostacima rimske pekare u Stalaću ali poznat je i po rudniku mrkog uglja "Moravac".

Bez obzira što je Ćićevac mali grad, oni revnosno rade na kulturi i obrazovanju svojih meštana a o tome će pričati i naši gosti.

Gosti emisije su: Zlatan Krkić (predsednik Opštine Ćićevac), Mišel Radovanović (direktor Narodne biblioteke), Dragan Čapkunović (bivši predsednik SO-e Ćićevac), Jordan Đorčev (iz pobratimske opštine Sv.Nikole, Republika Makedonija).

Muzički gosti:Tijana Dapčević, Ivana Vladović – ovogodišnja učesnica Beovizije 2019, Anđela Nedeljković (Ćićevac), Acko Nezirović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter