Izvor:
12.01.2019 u 11:14
0

PREDSEDNIK KULTURNOG CENTRA „TOPOLA“: Trudimo se da negujemo našu kulturu i taradiciju, a narod je to umeo da prepozna!

Tema emisije "Prelo u našem sokaku" je opština Topola, a jedan od sagovornika je dkrektor Kulturnog centra "Topola", Miroljub Marković.

Predsednik Kulturnog centra istakao je važnost kulturnog nasleđa, ali i manifestacije koje se godinama unazad uspešno održavaju u ovom srpskom gradu:

– Mi moramo da se trudimo da našu istoriju negujemo, a anrod je toumeo da prepozna. Ove godine 47. "Lipovačka kolonija", koju broje mnoge slikara,oko 50 njih svake godine i 250 slika. To je druga po redu manifestacija po starosti u našoj državi. Dramski festival veoma je posećen, čime smo, da budemiskren bili veoma iznenađeni. Kad smo došli na ideju za ovakvu manifestaciju, bili smo veoma skeptiči da li su ljudi iz Srbiji zapostavili pozorište. Međutim, dobar izbor predstava rezultirao je dobrom posećenošću festivala – rekao je Marković i pozvao građane da posete ovaj grad u šumadijskom okrugu. .

Gospodin Marković je istakao da se porgrami svih manifestacija pažljivo biraju, a da većina služi za održavanje bogati tradicije grada Topole.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter